Frokostseminar:
Omnikanal er dagens krav - slik gjør du det!

Velkommen til frokostseminar 16. oktober! Vi byr på kaffe, frokost og en spennende agenda.

 

I dag krever kundene å handle fra deg i stadig nye kanaler uansett om du driver med B2C eller B2B. Samtidig stilles det større krav til en enhetlig opplevelse uavhengig om kunden besøker din fysiske butikk, din nettside, snakker med deg på telefon, chat eller andre salgskanaler.


Hvordan påvirker dette deg og din bedrift, og hvordan kan man gjøre dette til et konkurransefortrinn?

På dette frokostseminaret vil du få høre Eurosko og Swix (Brav) dele sine tanker og erfaringer rundt dette, samt få se et verktøy som kan hjelpe deg.

Dato: 16. oktober 2019
Klokkeslett: 09:00 – 10:15. Frokost serveres fra 08:30.
Sted: Sentralen, Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo
Pris: Gratis

Agenda

Fjern skillet mellom fysiske- og digitale salgskanaler

Karin Kolstad, Eurosko

Karin Kolstad er ansvarlig i Eurosko for implementering av ny nettbutikk og ordrebehandlingssystem (OMS) i Norge, Sverige og Danmark.
Som skandinavias største skokjede med 460 butikker og 3100 ansatte er det store synergier ved å fjerne skillet mellom de fysiske- og digitale salgskanalene.
Karin gir oss et innblikk i hvorfor de har startet på denne reisen, hva de ønsker å oppnå og hvordan dette blir mottatt i organisasjonen.

Utnytt alle salgskanalene

Henning Kleiven, Brav

Henning Kleiven er Head of Systems i Brav som forvalter kjente merkevarer som Swix, Ulvang, Lundhags, Toko, Helsport og Hard Rocx og opererer i 26 land.  

Brav selger sine produkter gjennom et stort forhandlernettverk av sportsbutikker, egne nettbutikker, pop-up shops og noen egne butikker/concept stores.

Henning vil fortelle hvordan Brav den siste tiden har gjort store grep for å effektivisere interne prosesser og dra nytte av alle sine salgskanaler på best mulig måte.

Demo - Moderne ordrebehandling

Eivind Lærum, Omnium


Vet du hva et moderne Order Management System er og hvordan det fungerer?
Eivind Lærum er Product Manager i Omnium og vil gi deg en rask innsikt samt noen konkrete eksempler på hvordan du med enkle grep kan øke salget og redusere kostnader.

Påmelding
+47 22 12 01 01

OMNIUM AS © 2019