Klikk og hent

Bestill varer i nettbutikk - hent i fysisk butikk.

Hva er klikk og hent?

Klikk og hent-ordre i Omnium er ordre som har blitt reservert av kunden, men som ikke ennå har blitt et salg. Typiske scenarier er at kunden har valgt "Klikk og hent" i nettbutikken, for å reservere varer i fysisk butikk. 

Spesifikke plukkfrister

Det er ulike frister for Klikk og hent i ulike bransjer. Både plukkefrist for ansatte og hentefrister for kunder kan konfigureres i Omnium. Det er også mulig å ha egendefinerte frister per butikk.

Visning av enkeltordre

Ordren vises med all tilhørende informasjon i ett og samme ordrebilde. Her vises status, plukkfrister, produktdetaljer med mer. 

Utskriftsvennlig visning

Ordrebekreftelser og følgesedler kan skrives ut direkte fra nettleseren og legges ved varen dersom det er ønskelig. 

Kommentarer

Legg til kommentarer på ordrene. Både interne kommentarer til kollegaer og kommentarer tilgjengelige for sluttkunden kan legges til. Velg om også om den aktuelle kommentaren skal sendes på e-post.

Utlisting

Klikk og hent-ordre i Omnium har en egen visning, slik at disse skilles fra salgsordre. Her kan en butikkmedarbeider enkelt se hvilke ordre som er reservert i hans egen butikk.

Ordre som haster

Klikk og hent-ordre har ofte knappe frister. En medarbeider må klargjøre ordren straks den er mottatt. Det er enkelt å filtrere på ordre som haster, med et eget filter i Klikk og hent-listen. Vi markerer også enkeltordre i listen hvor plukkfristen er nådd.

Statusvisning

Ordrens status er tilgjengelig som en veiviser der man enkelt ser progresjonen i behandlingen. Tidligere og fremtidige statuser er godt synlige.

Avanserte varslinger

De ansatte mottar meldinger via SMS eller e-post når det ankommer nye ordre. Automatiske varslinger om plukkfrister kan også sendes ut. Innholdet i alle meldinger kan konfigureres i Omnium OMS.

Oppdater status

Endre status på ordren direkte i ordrebildet. Dersom kunden for eksempel tar kontakt via telefon eller e-post kan man enkelt registrere kanselleringen via Omnium OMS. Den avanserte arbeidsflyten i systemet vil sørge for alt fra oppdatering av underliggende systemer til utsendelse av bekreftelser.

Eksporter til Excel

Utvalget i ordrelisten eksporteres til Excel med et klikk. Her kan man enkelt filtrere listen ytterligere, eller gjøre andre ønskede beregninger.

+47 22 12 01 01

OMNIUM AS © 2019