Kunder

Fullverdig CRM

Kunderegister

Privat- og bedriftskunder kan bli registrert automatisk i Omnium ved nye ordre. De kan også utveksles med eksterne systemer, som ERP, regnskap, nettbutikker, etc.

Lojalitetsprogrammer

Omnium har ferdige integrasjoner med flere leverandører av bonusordninger, som for eksempel Boostcom. Tilgjengelig bonus og informasjon om medlemskap er tilgjengelig direkte på kundekortet.

Returer og kanselleringer

Andel kanselleringer og returer gir nyttig informasjon om kundeforholdet. Klikk på nøkkeltallene for å hente frem de aktuelle ordrene.

Kundekort

Selgere får fullt overblikk over kundeforholdet ved å gå inn på kundekortet. Kontaktinformasjon, ordrehistorikk, bonuspoeng, returer, kanselleringer og andre nøkkeltall er tilgjengelig umiddelbart.

Siste ordre

Kundekortet gir også oversikt over kundens siste ordre. Ekspander listen, eller gå direkte inn på ordren for mer informasjon, eller for å behandle ordren.

Endre kundeinformasjon

Noen ønsker å benytte dedikerte CRM-systemer for å vedlikeholde kundedata. Men det er også mulig å benytte Omnium til dette, og spre data til underliggende systemer når de er oppdatert av brukeren.

+47 22 12 01 01

OMNIUM AS © 2020