Kundehistorie

MyMuse 

MyMuse

MyMuse & Omnium  

MyMuse.no er en norsk nettbutikk som tilbyr eksklusivt undertøy til kvinner. De har et bredt størrelsesutvalg og produkter av høy kvalitet. MyMuse bruker Omnium til ordrebehandling for sin nettbutikk og de behandler nå ordre over fire ganger raskere enn før.

icon_90_order-mng

Ordrebehandling
Orion_rotate-left-2

Returer
Orion_purchase-order

Plukklister
Orion_data-content

Lagerstyring
Orion_dollar-sign

Valuta
Orion_store

Markeder

Vi er strålende fornøyd med hvordan Omnium har bidratt til å gi oss bedre kontroll, flyt og effektivitet på vårt lager. Også utrolig god kommunikasjon og support!"

Stine
Stine Sanne
Purchasing and Online Store Manager I MyMuse

Plug'n play Magento-integrasjon 

MyMuse benytter seg av Omnium sin “plug’n play” integrasjon med Magento. Ordre, kunder og produkter blir automatisk synkronisert fra nettbutikken i Magento og til Omnium, og sammen utgjør det en helintegrert plattform som settes opp raskt uten noen oppstartskostnader. MyMuse mottar ordre gjennom nettbutikken sin i Magento, og Omnium tar seg deretter automatisk av videre ordreflyt og alle stegene knyttet til ordrebehandling.

magento
Omnium OMS

Ordrebehandling 

Omnium henter kontinuerlig alle nye ordre fra Magento, og overtar deretter all videre behandling av ordren. MyMuse tar i bruk mange av Omniums funksjoner i ordrebehandlingen, blant annet til generering av plukklister, håndtering av returer, lagerstyring og kommunikasjon med kunden. MyMuse setter selv opp meldingsmaler i Omnium, som i sin tur sørger for at e-post / sms går til kunden automatisk. I tillegg kan legge inn enkeltkommentarer til kunden som også blir sendt ut.

Lagerstyring

MyMuse bruker også Omnium for lagerstyring og lagertellinger. Omnium gir full oversikt over både lagerbeholdning, reservasjoner og lagertransaksjoner, samt når varer kan forventes inn på lager. Lagerbeholdningen synkroniseres umiddelbart tilbake til MyMuse sin nettbutikk i Magento, for å forhindre oversalg eller for å kunne reservere varer til enkelte lagerlokasjoner. Ved lagersalg benytter MyMuse seg av integrasjonen med Klarna InStore for betalinger.

lagerstyring
logistra

Logistra

MyMuse har også satt opp Omniums standardintegrasjon med Logistra. Partnerskapet mellom Omnium og Logistra gjør at man kan sortere plukklister på for eksempel lagerlokasjon, og deretter skrive ut fraktetiketter i samme rekkefølge for en optimal flyt i plukkingen og pakkingen av varene som skal sendes. Dette er en skalerbar løsning som dermed også passer godt for mindre bedrifter som MyMuse. I tillegg til Logistra har MyMuse også integrasjon med Porterbuddy for frakt gjennom Omnium.

Flere kundehistorier  

Les mer om hvordan andre kunder tar i bruk Omnium.