Omnium er SOC 2-sertifisert


En ekstra sikkerhet for partnere og kunder.

Et økende antall kunder velger Omnium som en betrodd leverandør av vårt skybaserte ordrebehandlingssystem (OMS). Vi tar tillit på alvor og dette er grunnen til at SOC 2-sertifiseringen er viktig for oss. Kunder som velger Omnium som leverandør skal nemlig ikke måtte bekymre seg for hvordan deres data blir brukt, lagret og beskyttet. Du kan være trygg på at gode sikkerhetspraksiser er etablert og at disse blir nøye og rutinemessig verifisert av en uavhengig tredjepart.

Hva er SOC 2?

Først og fremst er det en sterk forpliktelse til samsvar. Med SOC 2-sertifiseringen har vi implementert enda sterkere rutiner for å beskytte teknologi og data i Omnium.

SOC 2-rapporteringsstandarden er en revisjonsrapport om internkontroll knyttet til hvor godt et selskap beskytter kundedata og rutiner for teknisk utvikling. Rapporten er basert rundt tillitsprinsippene sikkerhet, tilgjengelighet, behandlingsintegritet, konfidensialitet og personvern, og viser om organisasjonens sikkerhetsprotokoller er sikre og effektive. SOC 2-samsvar krever at selskaper etablerer retningslinjer og prosedyrer for datasikkerhet som skal følges av alle ansatte. Denne typen samsvar innebærer også arbeid med selskapets infrastruktur og øvrige systemer. 

Magnifying glass showing compliance word on grey background

Fordeler for våre kunder og partnere

Rapporten reduserer mengden ressurser som kreves for eventuell tredjepartskontroll. Som kunde får du en uavhengig forsikring om kontrollene som utføres av Omnium som betrodd leverandør. Samtidig får du et samlet overblikk over prosessen og de eksisterende kontrollene som er på plass.
SOC 2-rapporten beskriver også tydelig hvilke kontroller en brukerorganisasjon eller kunde må gjennomføre med hensyn til tredjeparts tjenesteleverandører for å sikre at brukerforetakets interne kontrollrammeverk er fullstendig og ivaretar alle relevante krav. Ikke minst gir SOC 2-rapporter kundene innsikt i eventuelle mangler i utformingen av en tjenesteleverandørs kontrollrammeverk. De kan da raskt utbedre disse manglene for å sikre samsvar med regelverket, samt deres egne kunders krav og selskapets interne kontroller.

Hvordan kan du bruke vår SOC 2-rapport?

Omniums SOC 2-rapport gjøres tilgjengelig for eksisterende kunder og partnere på forespørsel. Ta gjerne kontakt med Petter Balstad dersom du ønsker tilgang. 

Ønsker du mer informasjon? 

Ta kontakt med oss om du vil vite mer eller ønsker å booke en demo!