Ordreoversikt

Ordre fra alle kanaler er tilgjengelig i en og samme visning.

Overblikk

Ordreoversikten har både informasjon om ordren, og muligheter for å behandle den. Tilgjengelig funksjonalitet avhenger av ordretype, tilgjengelige integrasjoner og brukerens rettigheter.

image76.png

Rediger ordrelinjer

Hver enkelt ordrelinje kan endres i Omnium. Endre varetekst, kampanjekoder, kommentarer etc.

Endre ordrestatus

Oppdater ordrestatus direkte i Omnium. Den avanserte arbeidsflyten vil sørge for at nødvendige steg blir gjennomført. For eksempel vil underliggende systemer oppdateres, penger blir trukket fra reservasjoner, lagerbeholdninger oppdateres, meldinger sendes, etc.

Behandle ordren

Legg til flere varer, splitt opp leveringen, eller registrer retur. Nedtrekksmenyene på ordrebildet gjør det mulig å håndtere ordren. Så vil arbeidsflytene i Omnium sørge for at en eventuell retur blir håndtert riktig av eventuelle økonomisystemer og betalingsleverandører.

Legg til produkter

En eksisterende ordre kan enkelt utvides ved å legge til flere produkter. Hele produktregisteret er tilgjengelig direkte i ordrebildet. Søk opp ønsket produkt, og ordren blir oppdatert og pris beregnet på nytt.

Ordreinformasjon

Ordreinformasjonen gir raskt et bilde av ordrens status. Informasjon om tidspunkter for ordre, levering, endring etc, samt betalinger, frakt, status og andre metadata er lett tilgjengelig. Dersom ordren ikke er fullt ut betalt, vil det indikeres med en tydelig graf som viser andelen som er autorisert hos betalingsformidler, betalt, eller ubetalt. Valgte fraktalternativer er også synlig. 

Behandle ordrelinjer

Dersom enkelte varelinjer må endres eller slettes er dette tilgjengelig fra ordrebildet. Dette er aktuelt dersom kunden ønsker å bytte ut noen av linjene, eller det er nødvendig å legge til ekstra informasjon om deler av bestillingen.

Prisjusteringer

Endre priser, rabatter og antall pr varelinje. MVA og dekningsbidrag er tilgjengelig, slik at en selger lett kan se hvilken fortjeneste selskapet sitter igjen med etter en eventuell rabatt.

Butikker

En ordre kan knyttes til butikker og lagerlokasjoner for å kreditere salget til riktig del av organisasjonen, og for å definere hvor de ulike varene skal sendes fra. Dersom man ønsker å endre dette, så gjøres det enkelt med butikkvelgeren.

Lagerbeholdninger

Alle produktlister viser tilgjengelig lagerbeholdning. Dette er nyttig informasjon for selgeren, slik at man kan gi direkte tilbakemeldinger til kunden om forventet tilgjengelighet og leveringstid.

+47 22 12 01 01

OMNIUM AS © 2020