Automatisk fraktbestilling hos PostNord

Omnium har en standardintegrasjon mot PostNord som kan benyttes direkte. Dette gjør det enkelt å sørge for booking av frakt automatisk når en ordre er behandlet. Som en del av Omniums avanserte arbeidsflyt vil det gå automatiske kall til både frakt- og betalingsleverandører i ordreprosessen.

Noe av det viktigste i forbindelse med fraktbestilling er spesifisering av vekt og dimensjoner. I Omnium vil dette normalt komme fra det øvrige datagrunnlaget fra nettbutikken eller kassasystemet, men det er også mulig å endre disse opplysningene direkte i Omnium. Vekt og dimensjoner blir automatisk med på fraktbestillingen gjennom Omnium sin PostNord-integrasjon.

 

Hvis frakten bookes gjennom Omnium sitt brukergrensesnitt vil vi vise link til sporingen. Vi gjør også klar link til fraktetikett, dersom denne skal skrives ut fra Omnium og festes på pakken.

PostNord

Det norske PostNord AS er en del av nordiske PostNord AB, selskapet som ble dannet da Post Danmark AS og Posten AB fusjonerte. Den samlede virksomheten tilbyr tjenester innen kommunikasjon og logistikk gjennom varemerkene PostNord og PostNord Strålfors.

 

Med 31 000 ansatte distribuerer PostNord 5,3 milliarder brev og andre forsendelser hvert år.

Sporingsnummer og -lenke blir lagret i Omnium, og dersom man ønsker å benytte Omnium sitt avanserte varslingssystem, så kan denne legges med i e-posten eller SMS-en som går til kunden.

 

Integrasjonen mot PostNord kan også opprette fraktetiketter for retur. Disse kan i sin tur skrives ut og legges med i pakken, eller de kan også sendes på e-post til kunden.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om integrasjonen mot PostNord.

Petter Balstad, CEO

petter@omnium.no

Vil du vite mer?

Send oss en melding hvis du ønsker demo

eller mer informasjon om våre tjenester.

shutterstock_279409880.jpg

Integrasjoner

 

Omnium integrerer mot en rekke systemer innen frakt, e-handel, betaling, økonomi, ERP, POS med mer.

Les mer

grid_logo-eurosko.png

Eurosko bruker Omnium og PostNord

Se hvordan Omnium løser integrasjoner for Eurosko.

Les mer

+47 22 12 01 01

OMNIUM AS © 2019