Automatisk fraktbestilling hos PostNord

Omnium har en standardintegrasjon mot PostNord som kan benyttes direkte. Dette gjør det enkelt å sørge for booking av frakt automatisk når en ordre er behandlet. Som en del av Omniums avanserte arbeidsflyt vil det gå automatiske kall til både frakt- og betalingsleverandører i ordreprosessen.

Noe av det viktigste i forbindelse med fraktbestilling er spesifisering av vekt og dimensjoner. I Omnium vil dette normalt komme fra det øvrige datagrunnlaget fra nettbutikken eller kassasystemet, men det er også mulig å endre disse opplysningene direkte i Omnium. Vekt og dimensjoner blir automatisk med på fraktbestillingen gjennom Omnium sin PostNord-integrasjon.

 

Hvis frakten bookes gjennom Omnium sitt brukergrensesnitt vil vi vise link til sporingen. Vi gjør også klar link til fraktetikett, dersom denne skal skrives ut fra Omnium og festes på pakken.

Shipping

Regardless of channel the order is placed in, you'll be able to choose the right freight for you and your customer directly in the OMS. 

The shipping options  can be defined both in your webshop or manually in Omnium OMS. 

Sporingsnummer og -lenke blir lagret i Omnium, og dersom man ønsker å benytte Omnium sitt avanserte varslingssystem, så kan denne legges med i e-posten eller SMS-en som går til kunden.

 

Integrasjonen mot PostNord kan også opprette fraktetiketter for retur. Disse kan i sin tur skrives ut og legges med i pakken, eller de kan også sendes på e-post til kunden.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om integrasjonen mot PostNord.

Petter Balstad, CEO

petter@omnium.no

Vil du vite mer?

Send oss en melding hvis du ønsker demo

eller mer informasjon om våre tjenester.

shutterstock_279409880.jpg

Why customers love click and collect

 

Five reasons customers love click and collect

Read more

grid_logo-eurosko.png

Why customers love click and collect

 

Five reasons customers love click and collect

Read more

+47 22 12 01 01

OMNIUM AS © 2020