Omnium

Ratings & Reviews 

Siste produktnytt fra Omnium er ratings og reviews. Dette innebærer at produktanmeldelser nå er en del av OMS-funksjonaliteten, og inkluderer alt fra automatiske e-poster til kunden med direkte rating-muligheter, til filtrering av produktkategori, marked, språk og lignende. Med Omnium ratings kreves ingen utvikling, og det er i tillegg innebygd integrasjon med Google Shopping Feed. 

Omnium ratings
Meldingsmal

Automatiske e-poster

Produktanmeldelser vil inngås som en del av arbeidsflyten i Omnium OMS og automatiske e-poster med meldingsmaler sendes ut til kunden etter at ordren har blitt hentet eller levert. Man kan selv konfigurere ønsket tidsintervall for når disse e-postene sendes ut, som for eksempel 14 dager etter at varen er sendt.

Ratings direkte fra e-post

I e-postene som blir sendt ut via Omnium er det mulig for kunden å anmelde produktet direkte fra e-posten. Det vil også inngå link til nettsiden med muligheten til å legge inn kommentarer. Omnium sørger også for at de verifiserte kjøperne anonymiseres ved å kun vise fornavnet til kunden på nettsiden.

Ratings direkte fra e-post
reviews

Ingen utvikling kreves

En av fordelene med ratings i Omnium er at det ikke er behov for noen utvikling. Alt man trenger er et enkelt script som legges inn på nettsiden. Dette gjør det til en brukervennlig prosess som hverken krever tid eller ressurser.

Vil du vite mer? 

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon eller vil booke en demo.