Kundehistorier

Omnium leverer omnikanal til et raskt voksende antall merkevarer, både i Norge og internasjonalt. Les mer om hvordan vi hjelper kundene våre.

Byggmakker er en av de ledende byggevarekjedene i Norge. De er representert over hele landet, og omsetter for om lag 6 milliarder kroner årlig. Byggmakker er store både innen B2C, men selger også varer gjennom sine mange proffkunder.
Omnium samler ordre fra alle kanaler, og knytter nettsiden og forretningssystemer sammen. Omnium har også utviklet prosjektfunksjonaliteten som blant annet brukes i Byggmakkers "Fiks Ferdig!"-konsept. 

Les mer om Byggmakker og Omnium

Brav eier og videreutvikler noen av de mest kjente og tradisjonsrike merkevarene i Norge som Swix, Toko, Lundhags, Ulvang, Helsport, Hard Rocx og Original Teamwear. De eier og drifter også den digitale portalen Skisporet.no.

Euro Sko Norge AS er Skandinavias største skokjede med butikker i Norge, Sverige og Danmark. Organisasjonen består av ca 450 butikker med flere forskjellige butikkonsepter som Eurosko, DNA, Shoe Gallery og Shoeday.

Les mer om Omnium og Eurosko

SparMax ble etablert i 2005 og har hatt enorm vekst siden den gang. I dag er SparMax Norges største nettbutikk innen innen bad, velvære og hageprodukter. Omsetningen ligger på mellom 80 og 100 millioner kroner i året. Nå selger SparMax sine produkter både i Norge, Sverige og Danmark.

Les mer om hva Omnium gjør for SparMax

+47 22 12 01 01

OMNIUM AS © 2019