Systemutvikler

Er du nysgjerrig og lærevillig med et sterkt ønske om å utvikle dine .NET-ferdigheter? Trives du i et miljø hvor gründerpulsen slår? Omnium søker systemutviklere!

Informasjon om stillingen

Flere og flere selger produktene sine gjennom utallige ulike salgskanaler - fysiske og digitale. Men få systemer evner å behandle ordrer fra alle kanalene, det være seg nettsalg, butikksalg, messer, pop-up-stores eller direktesalg. 

Med dette i bakhodet ble Omnium startet opp høsten 2017. Selskapet har i dag fem ansatte med lang fartstid i IT-bransjen fra ulike roller. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene, og selskapet har oppnådd en fantastisk vekst. Omnium samarbeider med flere store og spennende kunder både nasjonalt og internasjonalt: blant annet Byggmakker-kjeden, Eurosko, Swix, Platekompaniet, Ulvang og Høyer.

Omnium opererer med en software som står i midten, og som innhenter og behandler data fra alle de ulike kanalene kunden måtte ha; herunder netthandelsløsninger, CRM-systemer, shipping-leverandører, markedsplasser, betalingsløsninger, PIM-, ERP- og POS-systemer. Dette innebærer full integrasjon mellom underliggende systemer, og Omnium er huben som kobler dem sammen. Dette er det første rendyrkede Order Management systemet i Norge og som du nå har mulighet til å bli en del av!

Hva tilbyr vi?

Som nyetablert bedrift står fleksibilitet og innovasjon i fokus. Du vil bli tildelt mye ansvar og oppleve stor beslutningsmyndighet i egne arbeidsoppgaver. Gjennom å være med på vår unike start-up reise vil du få:

  • Faglige utfordringer og store utviklingsmuligheter

  • Fleksible ordninger og arbeidstider

  • Selvvalgt teknisk utstyr du trenger i rollen

  • Et hyggelig miljø med sosiale aktiviteter

  • Varierte arbeidsoppgaver med stor teknisk frihet


Arbeidsoppgaver

Som Systemutvikler vil ingen arbeidsdag være lik. Du vil få brynet deg på komplekse problemstillinger, og arbeidsdagen vil blant annet bestå av: - Konfigurering og utvikling av nye integrasjoner - Sikring av kvalitet i kode og prosess - Videreutvikling av eksisterende produkt, hovedsakelig ved bruk av .NET i backend

 

Vi søker deg som

Med Omniums flate struktur er det viktig å inneha gode kommunikasjonsevner så vel som å tørre å løfte nye ideer. Vi ser etter deg som brenner for faget og ikke er redd for å utfordre deg selv eller de rundt deg. Med et mål om å vokse er det viktig at du er initiativrik og driver arbeidsoppgavene dine fremover. I tillegg har vi noen formelle krav:

  • Høyere utdannelse innen IT (fortrinnsvis master), eller har minst 2 års relevant arbeidserfaring

  • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

  • Kjennskap til C# og .NET er en fordel

  • Kan vise til egne prosjekter fra fritiden, legg gjerne ved link til din Github-konto i søknad/CV

Interessert? Ta kontakt med Petter Balstad (petter@omnium.no)

Vil du vite mer?

Send oss en melding hvis du ønsker demo

eller mer informasjon om våre tjenester.

+47 22 12 01 01

OMNIUM AS © 2019