Kundehistorie

David-Andersen

David-Andersen

David-Andersen & Omnium  

David-Andersen ble etablert i 1876 og er i dag en av Norges største gullsmedkjeder. De er forhandlere av mange sterke merkevarer og selger også sine egenutviklede varer av høy kvalitet. David-Andersen sin Flagship store på Karl Johan er Norges største smykkebutikk, og de har i tillegg seks andre fysiske butikker samt nettbutikk.

Etter at David-Andersen begynte å bruke Omnium har behandling av ordre blitt betraktelig raskere. Tidligere brukte de rundt to minutter på å behandle hver ordre, men med Omnium bruker de nå bare noen få sekunder.

icon_90_order-mng

Ordrebehandling
Orion_rotate-left-2

Returer
Orion_cash-register

POS-ordre
Orion_dollar-sign

Valuta
Orion_store

Markeder

Et fantastisk og brukervennlig system som gjør ordrebehandlingen smidig og effektivt. Teamet hos Omnium er alltid tilgjengelig og løsningsorienterte i enhver situasjon."

davidandersen-1
Elisabeth Nguyen
Digital Marketing & E-Commerce Manager I David-Andersen

Magento-integrasjon 

David-Andersen benytter Omniums “plug and play” Magento-integrasjon. 

Dette er en helintegrert plattform som settes raskt opp uten noen oppstartskostnader, med ordre fra Magento og ordrebehandling fra Omnium. Ordre, kunder og produkter blir automatisk synkronisert fra nettbutikken i Magento og til Omnium, hvor Omnium sørger for rask, intuitiv og oversiktlig ordrebehandling.

magento
omnium-order-list

Ordrebehandling  

Ordre kommer inn gjennom David-Andersen sin nettbutikk som bygger på Magento, og Omnium tar seg deretter av videre ordreflyt og ansvaret for ordren. Når en ordre behandles, vil Omnium gjøre alt fra å generere plukklister, lage utskrifter av ordre og sende sms/e-post til kunden, til å trekke penger og bestille frakt. Omnium sørger også for at lagerbeholdningen er synkronisert med POS i alle David-Andersens fysiske butikker. 

Dellevering og frakt 

David-Andersen benytter Consignor som fraktleverandør. Omnium håndterer all ordrebehandlingen knyttet til frakt, som for eksempel delleveringer, leveranser fra ulike lagersteder eller butikker, returer og reklamasjoner.

Omnium OMS

Flere kundehistorier  

Les mer om hvordan andre kunder tar i bruk Omnium.