Om Omnium

Omnium er et ordrebehandlingssystem som hjelper bedrifter med å håndtere ordre på tvers alle salgskanalene de møter kundene sine. Vår skybaserte løsning har integrasjoner mot de største e-commerce- og PoS-plattformene, enten gjennom standard integrasjoner eller åpent API. Omnium sørger for effektiv ordreflyt fra start til slutt, og gir kunden en helhetlig kjøpsopplevelse med konsistente kontaktpunkter. 

Bakgrunn

Omnium er et norsk teknologiselskap som ble etablert i 2017. Selskapet ble stiftet på bakgrunn av at e-handelsløsninger og ERP-systemer ikke er bygget for god ordrebehandling med høy ytelse eller stor tilpasningsdyktighet. Omnium er det første rendyrkede Order Management systemet (OMS) i Norge, og med vår SaaS-løsning gjør vi det mulig for bedrifter å levere en omnikanal handelsopplevelse til sine kunder. 

Vi holder til midt i Oslo sentrum, men hjelper kunder over hele verdenen. 

oms-legacy
ledige stillinger

Jobb hos oss!

Vi utvikler en av Norges mest spennende digitale plattformer og vokser i rekordfart. Vi søker stadig nye medarbeidere som har lyst til å jobbe med ny teknologi og være med på en reise dit selskapet skal vokse. 

Ledelsen 

 

profile_balstad

Petter Balstad 

CEO 

petter@omnium.no

profile_permagne

Per Magne Skuseth 

CTO

permagne@omnium.no

eivind_lærum

Eivind Lærum 

Product Manager 

eivind@omnium.no

sveinung_sørsdalmyrlid

Sveinung Sørsdal-Myrlid

COO

sveinung@omnium.no

Vil du vite mer om Omnium? 

Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon eller vil booke en demo.