Kundehistorie

Brav

brav-logo-white

Brav & Omnium  

Brav eier og videreutvikler noen av de mest kjente og tradisjonsrike merkevarene i Norge som Swix, Toko, Lundhags, Ulvang, Helsport og Original Teamwear. De eier og drifter også den digitale portalen Skisporet.no.

Med Omnium får Brav oversikt og orden på sine salgsdata, både B2C og B2B. Bravs egne B2B-selgere får rett informasjon til rett tid for å øke salget og kundetilfredsheten

Funksjonalitet

Orion_ecommerce-cart-1

Handlekurv
Orion_data-content

Ordrebehandling
Orion_secured-file

Rettighetsstyring
Orion_dollar-sign

Valuta
Orion_markers

Markeder
Orion_price

Priser og kompleksitet

Valuta & markeder 

Brav opererer i mange land over hele verden, med ulik valuta i de ulike markedene. Ordre mottas fra alle markeder, og sendes til Omnium med en hvilken som helst lokal valuta. De ulike markedene kan konfigureres med egne betalings- og fraktformidlere, egne ordreflyter og egne meldingsmaler.

Alle rapporter og visninger kan enkelt konverteres til ønsket valuta gjennom Omniums valutakalkulator, slik at nøkkeltall kan akkumuleres på tvers av markeder og konverteres med dagskurs.

Omnium dashboard
Rettigheter-1

Rettighetsstyring 

Brav har kontorer og egne selskaper i Norge, Sverige, Finland, Litauen, Tyskland, Sveits, Japan og USA. Med Omniums rettighetsstruktur kan Brav enkelt sette opp løsningen slik at de ansatte bare har tilgang til den butikken de jobber i og de funksjonene de skal jobbe med. En ansatt som er ansvarlig for flere butikker, vil kunne ha oversikt over alle disse.

"Omnium har økt datakvaliteten vår betraktelig og gjort livet enklere for salg og kundeservice. Samt fantastisk support!"

CJ
Carl Johan Bergman
System Controller | Brav

Flere kundehistorier  

Les mer om hvordan andre kunder tar i bruk Omnium.