Kundehistorie

Eurosko

euroskologo-hvit

Eurosko & Omnium  

Euro Sko Norge AS er Skandinavias største skokjede med butikker i Norge, Sverige og Danmark. Organisasjonen består av ca 450 butikker med flere forskjellige butikkonsepter som Eurosko, DNA, Shoe Gallery og Shoeday.

Omnium er en sentral brikke i Euroskos omnikanalstrategi. Omnium mottar ordre fra nettbutikken og tar seg av videre ordreflyt.

Integrasjoner

icon_90_order-mng

Episerver (nettbutikk)
Orion_cash-register

GPOS (kassasystem)
Orion_email

Postmark (e-post)
Orion_chat

Twilio (SMS)
Orion_credit-card-2

Klarna (betaling)
Orion_delivery

Bring (frakt)
Orion_edit-user

Boostcom (kundeklubb)

Ordrebehandling

Ordre som skal sendes fra lager, håndteres direkte i Omnium, der man kan skrive ut plukklister, endre ordrestatus, opprette retur, skrive ut fraktetikett etc.

Eurosko bruker også Omnium til å sende varer mellom butikker, slik at varer skal være tilgjengelig for kjøp (hent i butikk), selv om de ikke finnes i din nærmeste butikk.

Omnium OMS
Omnium OMS

POS & betaling 

Omnium har integrasjon med kassasystemet, slik at ordre som skal hentes i butikk kan behandles direkte i POS, og Omnium håndterer fullføringen av betaling og utsendelse av e-post / SMS til kunde.

"Dette er en fantastisk programvare som er enkel å bruke. Med god support og rask leveranse kan jeg på det varmeste anbefale Omnium OMS. "

eurosko-logo

Flere kundehistorier  

Les mer om hvordan vi hjelper våre kunder.