Integrasjoner

Omnium har integrasjoner mot de største systemene innen e-handel, ERP, POS, frakt og betaling.  

integrasjoner

E-handel 

E-handelsplattformer kommer i forskjellige størrelser og med forskjellig teknologi, men med Omniums standard integrasjoner eller våre API har du full kontroll over dataflyten mellom nettbutikken og Omnium.

E-handel
optimizely

Optimizely  

Optimizely (tidligere Episerver) er en e-handelsplattform som inneholder alt du trenger for å håndtere produktkataloger, ordre, betaling og kunder på tvers av markeder og språk. Optimizely gjør det mulig å lage gode handleopplevelser gjennom å kombinere innhold fra CMS med produkter i Commerce.

shopify-logo

Shopify

Shopify er en ledende e-handelsplattform som gjør det mulig for bedrifter av alle størrelser å sette opp nettbutikk og selge sine produkter.

Magento

Magento 

Magento er en av verdens største e-handelsplattformer hvor det strømmer over 100 milliarder dollar gjennom hvert år. Magento har et stort globalt nettverk av ca 1 150 teknologipartnere og mer enn 300 000 Magento utviklere.

Les mer om Magento og Omnium 

jetshop.logo.black.clean-R

Jetshop 

Jetshop leverer en skybasert e-handelsplattform som gir selgere best mulig forutsetninger for vellykket omnikanal handel. De er en innovativ teknologi-, strategi- og kunnskapspartner, og spiller en aktiv rolle i å utvikle kundens virksomhet på nett.

ERP & Regnskap 

Integrasjoner mellom Omnium OMS og diverse ERP eller regnskapssystem strømlinjeformer ordreflyten helt til bokførte bilag og gjør at organisasjonen kan jobbe både raskere og mer kostnadseffektivt. Integrasjonene gjør også at dine salgskanaler får relevant informasjon som lagerbeholdning og kundespesifikke priser.

ERP & Regnskap
Visma

Visma 

Visma leverer software og tjenester som forenkler og digitaliserer forretningsprosesser i privat og offentlig sektor. Konsernet opererer i hele Norden og i Benelux, Sentral- og Øst-Europa med ca 9 500 ansatte.

Les mer om Visma og Omnium 

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 er en skybasert plattform som kombinerer komponenter fra både CRM og ERP sammen med applikasjoner for økt produktivitet og verktøy for bruk av kunstig intelligens. Denne integrasjonen trenger noe ytterligere konsulentarbeid. 

Tripletex

Tripletex 

Tripletex er et komplett, skybasert økonomisystem bygget opp av ulike moduler som faktura, regnskap, timeføring, lønn, prosjektstyring og CRM. Tripletex leverer også spesialtilpassede bransjeløsninger for elektro-og VVS-bransjen og har en egen løsning for regnskapsførere. 

Les mer om Tripletex og Omnium

Frakt og lagerstyring

Integrasjon mellom ordrebehandlings- og lagerstyringssystemet (WMS) sikrer en sømløs overføring av ordredata mellom Omnium og din bedrifts lager. Uansett hvilken salgskanal ordren er opprettet i, så vil Omnium også sørge for bestilling av transport fra ønsket fraktleverandør. Frakten kan enten defineres i nettbutikken, eller den kan opprettes manuelt i Omnium.

 • Sømløs og effektiv vareflyt på ditt lager
 • Booket frakt, med muligheter for å legge inn vekt og dimensjoner på pakken
 • Lagring av sporingsnummer/-lenke til kunde
 • Opprettelse av både frakt- og returetikett
Frakt
Ongoing Logo png

Ongoing 

Ongoing WMS er et skybasert, standardisert lageradministrasjonssystem for logistikkbransjen, som lett kan tilpasses enhver type vareflyt. 

Bring

Bring 

Bring er Posten Norges merkevare for bedriftsmarkedet for frakt av små og store forsendelser. Deres hjemmemarked er Norden, men sender pakker til hele verden. 

PostNord

PostNord 

Det norske PostNord AS er en del av nordiske PostNord AB, selskapet som ble dannet da Post Danmark AS og Posten AB fusjonerte. Den samlede virksomheten tilbyr tjenester innen kommunikasjon og logistikk gjennom varemerkene PostNord og PostNord Strålfors.

nshift

nShift 

nShift er en ledende leverandør innen skybaserte leveringsløsninger og frakt. Selskapet ble opprettet etter en sammenslåing av Consignor, Unifaun, Transsmart, Returnado og Webshipper. nShift har over 90 000 kunder i 190 land. 

Logistra

Logistra

Logistra utvikler transportadmnistrative løsninger på nett med fokus på kvalitet og brukervennllighet. 

Les mer om Logistra og Omnium

Betaling 

Uansett om en ordre blir betalt i nettbutikken, med kort eller kontant i kassasystemet, eller om den skal forhåndsbetales eller faktureres, så vil den avanserte arbeidsflyten og integrasjonene i Omnium sørge for at betalingen blir fullført når varen sendes. Omnium kan også sørge for refundering av betalt beløp ved retur.

 • Opprettelse av betaling
 • Fullføring av betaling
 • Kreditering av beløp
 • Frislippe reservasjon 
Betaling
Klarna

Klarna 

Klarna er en av Europas største betalingsformidlere og spesialiserer seg på betalingløsninger over internet. Klarna tilbyr kortbetaling, faktura og delbetaling.

PayPal

PayPal

PayPal er tilgjengelig i mer enn 200 markeder med til sammen 277 millioner aktive kontoholdere. PayPals plattform gjør det mulig for både konsumenter og bedrifter å motta penger i mer enn 100 forskjellige valuta.

Authorize.Net

Authorize.Net 

Authorize.Net gjør det mulig å ta imot betaling i butikk, på nett eller over telefon. De har jobbet med mer enn 430 000 bedrifter siden 1996 og håndterer over 1 milliard transaksjoner og 149 milliarder dollar hvert år.

Vipps

Vipps 

Vipps er det ledende selskapet innen smartbetaling i Norge. Gjennom sammenslåingen med BankID og BankAxept leverer de også løsninger innen elektronisk ID og betaling i butikk. 

Nets

Nets  

Nets er et dansk-norsk IT-konsern som er blant Nord-Europas største tilbydere av betalingskort og elektroniske betalingsløsninger. 

svea

Svea

Svea Finans tilbyr administrative og finansielle tjenester for små og store bedrifter i alle bransjer. Med over 2000 ansatte er Svea-konsernet Nordens største privateide finansieringshus.

swish-logo

Swish

Swish har over 7 millioner brukere og er den mest populære betalingstjenesten på mobil i Sverige for privatpersoner og bedrifter.

payex

PayEx  

PayEx er et nordisk konsern med om lag fem hundre medarbeidere i fire land, og er siden 2017 et heleid datterselskap til Swedbank. I PayEx-konsernet inngår også Swedbank Pay, som tilbyr komplette betalingsløsninger for butikk og e-handel.

avarda

Avarda 

Avarda er en betalingstjeneste for retailere som tilbyr fleksibel og trykk betaling på nett. Selskapet ble stiftet i 2015 og eies av TF Bank, som er børsnotert på Nasdaq OMX. 

Produkter

Noen av våre kunder bruker et PIM hvor de vedlikeholder sine produktdata, hos andre kunder er det nettløsningen som styrer dette, mens enkelte kunder bruker Omnium til å legge inn produktinformasjon. Uansett hvor produktinformasjonen vedlikeholdes vil Omnium hente og tilgjengeliggjøre den i Omnium OMS.

 • Produktdata sendt direkte inn i Omnium
 • Oppdatert produktinformasjon 
 • Fantastiske søkemuligheter 
Produkter
Logo Bluestone PIM png.-2

Bluestone PIM

Bluestone PIM er en leverandør av PIM-software for globale detaljister, produsenter og distributører som ønsker å gjøre sine virksomheter mer innovative og agile.

 

inriver

Inriver

Inriver er en ledende aktør innen Product Information Management (PIM), en programvare hvor man kan legge all produktbeskrivelse som bilder, oversettelser, berikelse, og egenskaper. 

Med denne integrasjonen kan Omnium også være en leverandør for produktdata til dine andre systemer som for eksempel din e-handelsløsning, slik at du ikke trenger å integrere denne direkte med Inriver. Har nettbutikken allerede en integrasjon med Inriver, så kan man enkelt opprette en publiseringskanal til Omnium slik at alle produktene vises i Omnium på lik linje med din nettbutikk.

Markedsføring

Omnium integrerer også med systemene som bedrifter bruker for å kommunisere med kunden. Dette innebærer alt fra kundeklubb og lojalitetsprogrammer, til kampanjer og SMS-utsendelser. 

 • E-post- & SMS-utsendelser
 • Kundeklubb 
 • Kampanjer 
 • CRM
Notifications
voyado

Voyado

Voyado er et raskt voksende SaaS-selskap som jobber innen markedsføringsautomatisering, CRM, kundelojalitet og produktoppdagelse. Omnium tilbyr en standard integrasjon med Voyado Engage, som gjør det mulig å outsource kundeklubb- og CRM-funksjonalitet til Voyado.

Placewise

Placewise 

Placewise (tidligere Boostcom) er et verdensledende proptech selskap som betjener den globale kjøpesentersektoren med mer enn 1000 kjøpesenterkunder.

sendgrid

SendGrid 

SendGrid er en skybasert kommunikasjonsplattform for e-postutsendelser innen markedsføring. 

twilio

Twilio

Twilio er en skybasert kommunikasjonsplattform for utviklere, der de kan bygge blant annet tekst, tale og video gjennom Twilio sitt API.  Twilio er et amerikansk selskap med 26 kontorer i 16 land over hele verden. 

linkmobility

Link Mobility 

LINK Mobility leverer millioner av verdifulle, personlige meldinger over hele verden – hver eneste dag. De tilbyr flere nye og effektive kommunikasjonskanaler, innovative mobiltjenester og intelligent databruk.

Postmark

Postmark 

Postmark er en leverandør av e-posttjenester for webapplikasjoner. 

POS

For å kunne gi dine kunder en optimal kundeopplevelse bør du integrere kassasystemet (Point of Sale) med dine digitale salgskanaler. Dette har en rekke fordeler som gjør at du for eksempel kan vise lagerbeholdning i de fysiske butikkene på nettsiden slik at du kan utnytte “klikk-og-hent” og “send fra butikk”. En slik integrasjon vil også kunne gi dine kunder en oversikt over all ordrehistorikk på “min side” med kjøp gjort både i nettbutikk og i fysisk butikk. BORIS (kjøp online, returner i butikk) vil også være enklere når alle dine salgskanaler snakker sammen.

 • Integrert med digitale salgskanaler
 • Oversikt over all ordrehistorikk 
 • Klikk & hent 
POS
sitoo-logo

Sitoo 

Sitoo er et skybasert kassasystem (POS) og unified commerce plattform for retailere. Det svenske selskapet gjør sanntidsdata tilgjengelig på tvers av alle salgskanaler, og har over 400 kunder rundt om i verden. 

Les mer om Sitoo og Omnium

frontsystems

Front Systems 

Front Systems er et omnikanal kassesystem for retailere. Plattformen samler alle salgskanalene i sanntid i en intuitiv kasse-app og sørger for en sømløs handelsopplevelse. 

EG

Lindbak/EG 

Lindbak Retail System ble sommeren 2019 kjøpt opp av EG, et dansk programvareselskap med kontorer i Skandinavia og Polen. Dette er et mye brukt POS i Nord-Europa innen dagligvare, fag- og servicehandel.

NexStep/EG 

NexStep er et POS spesiallaget for byggevarehandel og leveres av EG, et dansk programvareselskap med kontorer i Skandinavia og Polen.

elfo

VisionPos/Elfo 

VisionPos er et system levert av Elfo AS og mye brukt innen gullsmedbransjen i Norge.

 

GPOS

GPOS er et nyutviklet POS i samarbeid mellom konsulentselskapet Geta AS og EuroSko.

Ønsker du mer informasjon? 

Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil vite mer eller ønsker å booke en demo.