Software as a Service

Omnium er et 100% skybasert ordrebehandlingssystem.

saas-cloud

Fleksibel lisensmodell 

En av fordelene med at programvaren leveres som en tjeneste er at man kun betaler for bruk. Noen trenger bare å implementere klikk og hent, mens andre bruker systemet til både lagerstyring, produktinformasjon, kundedata og så videre. Dette gjør også lisensmodellen attraktiv både for små bedrifter og globale aktører.

Omnium OMS
Omnium teknologi

Lynrask hastighet

Omnium er utviklet på helt ny teknologi, med hastighet, skalerbarhet og pålitelighet som de tre viktigste fokusområdene. Med et felles mål om at en bruker aldri skulle måtte vente på systemet for å gjøre arbeidet sitt og at hvert millisekund teller.

Ubegrenset antall brukere

Det er ingen begrensning på antall brukere, og det koster ikke mer å for eksempel invitere inn flere selgere i løsningen. Månedsprisen ligger fast.

Konfigurasjon-1

Standard integrasjoner eller åpent API 

 

Omnium integrasjoner
Teknisk dokumentasjon

"Omnium OMS is developed with a cloud-first architecture in .Net Core and hosted in Microsoft Azure to provide a reliable, scalable and secure service. Combined with the power of Elasticsearch and the reliability of the Azure stack, our solution handles complex data analytics, comprehensive reporting, swift data flows and scales to handle huge amounts of data. "

 

profile_permagne
Per Magne Skuseth
CTO | Omnium

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon eller vil booke en demo.