Våre kunder

Omnium leverer løsninger til et raskt voksende antall kunder, både i Norge og internasjonalt.

kunder

varner-

 

Bang-Olufsen-Logo

 

shoegallery-logo-black

 

sparmax_logo

 

XL-bygg_logo.svg

 

toko-logo

 

hifi-klubben-logo

 

nordiska-galleriet

 

Swix_logo_farge

 

JUNKYARD_logo_2020

 

max-fritid-tranparent

 

LOGO - Golfshopen.no - Sort

 

byggmakker-logo-1024x279

 

brav_black-1

 

platekompaniet_logo_st

 

ewheels

 

granngarden2

 

logo-eurosko

 

mestergruppen-logo-1

 

lundhags_logo_st

 

logo_web_1

 

micromatic

 

Sport1

 

ulvang-logo-horisontal-med-ikon-515x110_

 

 dna-logo-500x300-px

 

davidandersen

 

felleskjøpet

 

hoeyer_large

 

ark-logo

 

byggtorget-logo

 

shoeday-logo

 

jensen_logo_st

Kundehistorier 

ark-logo

ARK Bokhandel

ARK er Norges største bokhandelkjede. Med 154 butikker over hele landet, nettbutikken ARK.NO og leseappen ARK-appen, skal ARK være den mest tilgjengelige måten for kunder å kjøpe bøker på. 

E-Wheels

E-Wheels er Nordens største forhandler av små elektriske kjøretøy. De ble etablert i 2014 og anses som en pioner innen det grønne skiftet. I tillegg til sine egne produktserier E-wheels og Momas har de enerett for salg av Kaabo i hele Skandinavia, Zero i Danmark og Norge samt Airwheel, Gotway, Joyor og Kingsong i Norge. 

ewheels
mestergruppen

Mestergruppen

Mestergruppen er et ledende bolig- og byggevarekonsern i Skandinavia, med over 340 butikker i Norge, Sverige og Danmark. De første kjedene til å ta i bruk Omniums løsning er byggevarekjedene XL-Bygg og Byggtorget. 

HiFi Klubben

HiFi Klubben er Europas største spesialkjede for høykvalitets HiFi med et bredt utvalg innenfor stereo og hjemmekino. De har mer enn 95 fysiske butikker i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland og Nederland, samt fem nasjonale nettbutikker.

hifi-klubben
Hoyer

Høyer

Høyer er en butikkjede for kvalitetsbevisste og moteinteresserte nordmenn. I tillegg til hoyer.no har de 27 butikker over hele Norge, som tilbyr norske og internasjonale high-end og luksusmerker i høy kvalitet. 

Brav 

Brav eier og videreutvikler noen av de mest kjente og tradisjonsrike merkevarene i Norge som Swix, Toko, Lundhags, Ulvang, Helsport og Original Teamwear. De eier og drifter også den digitale portalen Skisporet.no.

Brav
Eurosko

Eurosko 

Euro Sko Norge AS er Skandinavias største skokjede med butikker i Norge, Sverige og Danmark. Organisasjonen består av ca 450 butikker med flere forskjellige butikkonsepter som Eurosko, DNA, Shoe Gallery og Shoeday.

David-Andersen

David-Andersen ble etablert i 1876 og er i dag en av Norges største gullsmedkjeder. Deres Flagship store på Karl Johan er Norges største smykkebutikk, og de har i tillegg seks andre fysiske butikker samt nettbutikk.

David-Andersen
sparmax

SparMax 

SparMax Norges største nettbutikk innen bad, velvære og hageprodukter. De ble etablert i 2005 og selger nå sine produkter både i Norge, Sverige og Danmark.

Byggmakker 

Byggmakker er en av de ledende byggevarekjedene i Norge. De er representert over hele landet og omsetter for om lag 6 milliarder kroner årlig. 

byggmakker

Les mer om hva vi hjelper kundene våre med 

Vil du vite mer? 

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker en demo eller mer informasjon.